Tahaks, et kõik toimiks....

Viimasel ajal on nii kiire või õigemine mina kulgen omas kiiruses, kuid aeg kiirustab eest.
Nii see on, toimetad hommikust alates ja ühel hetkel pead tõstes on juba hämar ja käes õhtu.
Tahtsin siia kirjutada ühele küsimusele vastuse.
Palju on küsitud: "Kust võtan ma ideed?"
Ei tea seda ka mina ise :) nüüd kus on jäänud ainult käsitöö mu tööks arvan, et ma lihtsalt kulgen ja ideed tulevad jooksvalt. Tihti ei tea alguses minagi mis lõpptulemus on . Küsin alati tellijalt paar küsimust, mis tutvustavad kaudselt kingi saajad ja siis lihtsalt teen. Iga tehtud töö jutustab mingi juttu mis vaikselt minu sees lahti rullub.
Ju siis on mul elav ette kujutuse maailm. Ja selline oligi mu vastus.
Ma lihtsalt teen asju südamest ja mulle meeldib seda tehe.

Kommentaarid

Email again:

Eelmine

Et edasi minna peab ka edasi mõtlema....

Järgmine

Taas uus aasta peagi käes...

Jaga seda artiklit